Dino en cadeautjes

Standaard

Hallo bloggertjes,

dat de kleuters verzot zijn op Dino moet ik de K3-ouders niet meer vertellen hé. Dus misschien voor alle andere bloggers dit stukje:

Milan gaf enkele dagen geleden de aanzet om een cadeautje mee te brengen voor Dino. Ondertussen begint het al te gelijken op kerst want Dino kreeg reeds 4 geschenkjes. Allemaal even origineel!
Van Beau kreeg hij gisteren een tekening… van een prinses. Een prinses had Dino wellicht ook nog nooit gezien en ook dinosaurussen hebben wel eens last van lentekriebels – in tegenstelling tot het weer – dus Dino zal de paasdagen niet alleen maar met een prinses mogen doorbrengen! 🙂
Van Gilke kreeg hij een ster gemaakt van strijkparels. Tja, sterren zal Dino wellicht de laatste dagen niet echt te zien gekregen hebben en ’t ziet er niet naar uit dat het voor direct zal zijn!
En om het compleet te maken deed Frann hem vandaag een autootje cadeau! Kwestie dat hij zich niet verveelt tijdens de paasvakantie!

Nu serieus, eigenlijk ging Dino vanaf morgen met mij mee naar huis maar ik vrees dat de plotse verdwijning van Dino niet onopgemerkt voorbij zal gaan. Nog even wachten daarmee dus. Voorlopig behoudt hij dus zijn vaste stek bij Kikker en Toeka!

Groetjes, juf Bérénice

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s