Speelweide

Standaard

Hallo bloggertjes,

wat een drukke dag vandaag… opname van de lotto, oefenen voor de modeshow, repeteren voor ‘Zo is er maar één’ en dan niet vergeten de bedrijvigheid aan de creatafel want Peter Pan is de volgende figuur die aan ons klasraam moet komen!

Zoveel inzet verdient een extraatje dus wat kan er leuker zijn dan deze stralende dag af te sluiten op de speelweide?! Om 15u trekken we allen samen naar de speelweide op school voor drie kwartier “stoom afblazen”. Nog nooit zijn de kleuters zo eensgezind geweest… geen woordje is er gevallen, geen ruzie moest er betwist worden! Super-de-luxe!

Op de speelweide aangekomen splitst de groep zich in twee: op 1,2,3 zijn de schommels bezet en de anderen hoor ik enthousiast zeggen “kom we gaan naar ’t bos!” … Waar dat ook mag wezen?! 🙂
Blijkbaar spreken de sparachtige struiken (sorry, bomen zijn niet mijn sterkste kant 🙂 ) tot de fantasie want al gauw heb ik door dat dit ‘het bos’ moet voorstellen. En dat ze eens met takken en stokken mogen sjouwen, vinden ze natuurlijk supercool! Zo lang iedereen maar voorzichtig is, is de afspraak… en zoals ik al zei, geen enkel probleem!
Wanneer Mali toevallig in haar eentje op de schommel zit, komt het kleine meisje in mij naar boven en kan ik het niet laten om het nog eens te proberen… die schommel zal het wel houden! 🙂 Blijkbaar werkt de juf op de schommel als een magneet want plots wil iedereen eens samen met de juf ‘mee’ schommelen.

Het was een leuke afsluiter – voor de kinderen maar evenzeer voor de juf – wat kan een zonnige dag toch een cadeau zijn!

Groetjes, juf Bérénice

Advertenties

»

  1. Ja, heerlijk dat weertje! Tof dat de kinderen er ten volle kunnen van genieten. Thuis wilden ze ook direct in de zandbak spelen en ijsjes eten. Bijna zomer… alleen de bikini ontbrak nog. Voorlopig voorspellen ‘ze’ voor de rest van de week ook zo’n heerlijk lenteweer. Nog meer tijd om eventjes buiten te genieten en energie op te laden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s