Voetbalmatch L6 versus de leerkrachten

Standaard

Hallo bloggertjes,

traditiegetrouw vindt de laatste week ook de voetbalmatch van het zesde leerjaar tegen de leerkrachten plaats. Ik ben niet écht een voetballiefhebber dus ik verschuil me liever tussen de toeschouwers. Vele voetballiefhebbende kleuters wilen dit gebeuren uiteraard niet missen. Voor wie gaan we supporteren? Da’s een serieus dilemma. De meningen zijn verdeeld, maar Dries gaat toch eerder supporteren voor het zesde leerjaar en Siemen weet ook dat hij voor de meesters en de juffen gaat supporteren. “Ja natuurlijk”, reageert Dries, “je papa doet mee natuurlijk!”

We arriveren wat té laat op het plein en ondertussen staat het al 3-1 voor de meesters en de juffen. Dat belooft dus een spannende wedstrijd te worden… of toch niet?!

Het zesde leerjaar heeft duidelijk enkele flaters van de leerkrachten nodig. En het gaat in de tweede helft ook de goeie richting uit voor L6… of het al dan niet “cadeaus” waren laten we in ’t midden 😉 Eén ding staat vast: naar het einde toe had het leerkrachtenteam het niet meer zo gemakkelijk, ECHT niet!

Eindstand: 6-6. Een groot zandloperapplaus!

Groetjes, juf Bérénice

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s