Hectische voorbije week

Standaard

Hallo bloggertjes,

voorbije week was nogal hectisch… al zeg ik het zelf 😉 De kleuters hebben onze klas niet veel gezien dus al een geluk dat er vorige week geen contract gepland was of er zou niet veel van in huis gekomen zijn.

Maandag zijn we gewoon van start gegaan… het gewone ritueel: gemeenschappelijke activiteiten en hoekenwerk. Ook is maandag de dag dat K3 turnt met juf Linda.

Dinsdag was de dag van de fruitsaladeverkoop dat dankzij zeeeeeeeeeeeeer behulpzame mama’s uitstekend is verlopen. Het was wel racen om al dat fruit geschild te krijgen maar gelukt! Na de speeltijd verzamelden alle kleuters dan in de zaal om ook een kommetje fruitsalade te verorberen. Op die manier zat de voormiddag er ook bijna op. Na het middageten was het toetsentijd.

Woensdag stond zwemmen op de agenda maar blijkt dat buschauffeur Dirk al naar Maldegem vertrokken was om de gesponsorde lekkernijen voor het gezond ontbijt van vrijdag op te halen. Aangezien juf Carine ziek was, was alleen op straat met bijna 30 kleuters geen optie… dan maar allemaal samen in juf Carines klas want daar kennen zowel de kleuterrs van K2 als K3 het reilen en zeilen.

Donderdag moest ik naar een begrafenis dus werden de sloebers van K3 verdeeld over K1 en K2. Ze maakten bij juf Linda in K2 ook een heel leuk boekje met tekeningen en een tekst met troostende woorden… wat lief toch!

Vrijdag vond eerst een groots schoolontbijt plaats en vervolgens de integratie met het eerste leerjaar. De kleuters hebben zich in Den Boer samen met meester Jan en meester Wim ongelofelijk kunnen uitleven op een groots parcours… altijd eens leuk want over zo’n sportinfrastructuur beschikken we jammer genoeg niet! En in de namiddag als afsluiter nog eens naar de klas van K2…

Je leest het dus goed… enkel maandag hebben onze K3-tjes onze klas gezien! Maar beloofd, vanaf morgen gaan we er weer helemaal “normaal” tegenaan!

Groetjes, juf Bérénice

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s