Gezonde kampioenen

Standaard

Hallo bloggertjes,

normaalgezien was de prijsuitreiking gepland voor vorige vrijdag maar daar ik in de namiddag ook K2 onder mijn hoede had, werd dit uitgesteld tot vandaag.

Ik moet zeggen dat ALLE kleuters en ouders héééééééééél erg hun best hebben gedaan om te zorgen voor gezonde tussendoortjes, dus ik wil jullie daarvoor héél erg bedanken want tenslotte staat jullie kleuter nergens als jullie er ook niet achterstaan. Een pluim voor jezelf!

Maar er zijn uiteindelijk slechts 5 kleuters als “winnaars” uit de bus gekomen. Je zal het misschien zelf gemerkt hebben maar sommige kleuters hadden wel voor elke speeltijd een gezond tussendoortje mee maar als het niet werd opgegeten, telde het niet natuurlijk! Want er is niets gezonds aan gezonde tussendoortjes die in de boekentas blijven zitten… Jammer natuurlijk!

Met 20 gezonde tussendoortjes zijn Janara, Bram, Beau en Imme onze gezonde kampioenen geworden. Ook Margot werd gelauwerd want zij at in één week tijd iets gezonds uit elke voedingsgroep (fruit, groente, melk- en graanprodukten) want gevarieerd eten is ook gezond eten!

img_1707Janara, Bram, Beau, Margot en Imme worden beloond met een diploma en het boekje “Het geheim der kampioenen”, een verhaal i.v.m. gezonde tussendoortjes.

En op die manier is ons thema “Smakelijk en gezond” nu echt afgesloten!

Groetjes, juf Bérénice

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s