Eerste zwemles

Standaard

Hallo bloggertjes,

vandaag gingen we weer zwemmen samen met de kleuters van K2.

Enkele aandachtspuntjes:

– ZwemSHORTS zijn echt verboden in het zwembad. Vandaag maakte de redder in het zwembad nog een uitzondering maar vanaf volgende zwemles krijgen deze kleuters geen toegang meer tot het zwembad…

– Kleuters moeten zichzelf kunnen uitkleden – dat lukt meestal wel – maar ook weer zelfstandig kunnen AANkleden. Voorzie gemakkelijk kledij: bijv. een trainingsbroek zonder knopen en LOSSE (dus geen aansluitende) T-shirts of truien. Je maakt het je kleuter op die manier veel gemakkelijker!

 

Ene keer in het water, merkten we op dat eigenlijk niemand schrik had. Top!

Juf Fien deelde de zwemgroep in niveaugroepen in zodat elke kleuter op zijn/haar niveau kan watergewend worden of leren zwemmen. Jammer genoeg liet juf Fien daarnet weten dat ze extra lesuren aangeboden kreeg in een andere school – SUPER voor haar – maar de zwemlessen zullen niet meer plaats vinden o.l.v. juf Fien. Jammer want ik vond haar daar een kei in. Ik wil haar zeker bedanken voor de inzet van het voorbije schooljaar!

Ik hoop dat we vlug een alternatief vinden. Dus als je iemand kent die ervaring heeft met zwemles voor kleuters en op woensdagvoormiddag vrij is om tot in het zwembad van Zomergem te komen, laat gerust weten. Alvast bedankt!

Groetjes, juf Bérénice

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s