Al een beetje contract

Afbeelding

Hallo bloggertjes,

vanochtend ben ik met een groep kleuters gestart met het contract.

Ik heb ervoor geopteerd om nog niet met de hele klas te starten. Sommige kleuters zijn er nog niet aan toe omdat ze gewoon nog veel te graag spelen. Maaaaaaaar, ook zij zullen na de herfstvakantie van start gaan want tenslotte is de derde kleuterklas meer dan enkel spelen!

De kleuters die vandaag gestart zijn, zijn kinderen die de voorbije maand vlot hun werkblaadje maakten, die graag aan de creatafel komen werken of die uit zichzelf naar speelleerhoeken grijpen. Kortom, kleuters dus die aan een uitdaging toe zijn. Misschien is contract wel de uitdaging waar ze naar uitkeken?

Niet elke kleuter is gelijk dus daarom differentieer ik naar de “noden” van elke kleuter. Maak je ook geen zorgen als je kleuter vandaag niet gestart is met contract. Na de herfstvakantie is er nog tijd genoeg… elk kind leert op zijn/haar eigen tempo!

Wat het contract inhoudt, kan je nalezen op Gimme want daar heb ik reeds de infobrief daaromtrent gepost. En hoe je kleuter het er specifiek vanaf brengt met zijn/haar contract, kan je in de loop van deze week nalezen in het heen- en weerschriftje.

Groetjes, juf Bérénice

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s