Ja, wie is “juf”?

Onze Zandloperouders zullen mij wellicht beter kennen als juf Bérénice. Ik geef nu al euh… even denken… “enkele jaren” 😉  jaar les op de Zandloper. Maar liefst al 16 jaar op de Zandloper!

In die jaren ben ik ook het vertrouwde gezicht geworden van de derde kleuterklas. Sinds dit schooljaar spreken we echter niet meer van K3 maar van de ‘Regenboogklas’.

Advertenties

»

  1. Beste, ik zie dat je een lesje hebt gegeven over rene Margritte. Leuk hoe jij dit hebt aangepakt met dat verhaal. Hoe heb je dit verder aangepakt? Kan je me misschien nog tips geven, wat hier nog rond gedaan?
    Bedankt

    • Dag Kim,
      Naast het verhaal heb ik enkel nog een creawerk gemaakt, een zogezegde kopie van het kunstwerk. (De berg met witte/blauwe plakkaatverf, lucht ecoline, muur geschilderd plakkaatverf, nestje van stro, gouden papieren ei) Grtjs, juf Bérénice

  2. Het moet leuk zijn die niet meer zo kleine kereltjes , hun interesse ( bijna ongemerkt ) te leiden naar andere dan speelse activiteiten . Ik merk nu al de vooruitgang en het enthousiasme bij mijn kleinzoon . Chapeau mevrouw , u doet het prima . De iets strengere discipline doet hem goed maar vooral : hij is een open boek , hij wil constant nieuwe dingen leren , de vragen zijn eindeloos . Zalig .Is er tijd om boeken voor te lezen ? Ik kan me soms vrijmaken , als vroegere leerkracht Nederlands wil ik u daarbij gerust helpen !

  3. Deze pagina is de geschikte plaats om juf Bérénice eens te bestoefen op deze inspanningen. De K3 ouders zijn zo perfect up to date. Onze kleuters hebben nog enkele maanden bij hun super-juf, maar ik begin al te denken hoe zeer ik dit ga missen volgend jaar 😉 Ik ben er zeker van dat elke K3-ouder, net zoals ik, regelmatig eens een kijkje neemt op deze website en telkens weer met volle teugen geniet van de verhalen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s